Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 44-29
δεκάλεπτα Α=10-12, Β=14-04, Γ=15-05, Δ=05-08
Πρώτη νίκη για φέτος για τα παλληκάρια μας! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την διάθεση που έδειξαν σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο και για τις 2 ομάδες.
Το ευχάριστο είναι ότι σήμερα πήραν από την αρχή μεγάλο χρόνο συμμετοχής όλοι οι μικροί μας παίχτες,με πολύ θετική αμυντική παρουσία,γιατί στην επίθεση είχαμε τα θεματακια μας πάλι στις βολές!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τραυματίες που έπαιξαν για να βοηθήσουν τους μικρούς,στους νεαρούς που πήγαν πάρα πολύ καλά,στα παιδιά που δεν έπαιξαν και βοήθησαν στα στατιστικά,στην εξαιρετική κερκίδα και σε όλους τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Συγχαρητήρια στον αντίπαλο,στους παράγοντες και στον φιλο Βαγγέλη για την άψογη εικόνα που είχαν οι παίχτες του και στο νεανικό σύνολο που παρουσιάζει η ομάδα του φέτος.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια αξιοπρεπή πορεία φέτος,να δώσουμε ευκαιρίες στα μικρά παιδιά και να παίζουμε όσο μπορούμε καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι.

Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ
Καραγιωτ
ας,Σκουφιτσας,Νικολαου 15(2),Κοκκινος 5(1),Καρυωτης 4,Δελημπασης 14,Κακογιαννης,Βλαχακης 4,Πανταζης,Δασκαλοπουλος,Ρηγας 2,Λαινας
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ
Κοντοβας,Ψιμογιανος 6,Κοσμητοπουλος 3,Τσουμης,Παπαευαγγελου 4,Ανδριτσακης 5,Ριζος 5,Ρεντιφης,Διαμαντης Κ 2,Λιολιος 2,Διαμαντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου