Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη-Μούτα 69-73

Το τέσσερα στα τέσσερα έκανε η Μούτα το απόγευμα της Κυριακής (13/11) στο κλειστό των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη, όπου για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΣΕ, επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ 73-69 και πλέον... απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Οι "άνθρωποι της Ομίχλης" έκαναν ένα πολύ εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο, με τη διαφορά να εκτοξεύεται γρήγορα σε διπλάσιο αριθμό και να φτάνει μέχρι και το +20, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν και το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 47-31. Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη ωστόσο να ρίχνουν σταδιακά τη διαφορά και το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι στην τέταρτη περίοδο. Ωστόσο, οι παίκτες των Τσουκαλαδέλη-Κασιδόπουλου, έδειξαν γερά νεύρα και κατάφεραν τελικά να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Για την Μούτα από 18 πόντους πέτυχαν οι Πολύμερος και Σκαρμούτσος, ενώ ο Ρήγας σημείωσε 12 (όλους από τη γραμμή του τριπόντου). 15 πόντους σημείωσε ο Τσόγκας, ενώ ο Κόκκινος πέτυχε τέσσερις πόντους, έχοντας 13 ριμπάουντ.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο πλευρό της ομάδας του Δομοκού βρέθηκαν πολύ οπαδοί της, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους... χρώμα στην κερκίδα, ενώ έχουν πολλά παράπονα τόσο από κάποια διαιτητικά λάθη, όσο και από τη διοίκηση των γηπεδούχων που δεν τους άφησε να περάσουν στο γήπεδο τα τύμπανα τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Πλέον, την ερχόμενη Κυριακή (20/11) η Μούτα αντιμετωπίζει τον ΚΙΝΟ Λιβανατών στο ντέρμπι της κορυφής που θα γίνει στο κλειστό του Δομοκού και από το οποίο θα προκύψει και ο "πρωταθλητής Χειμώνα". Το τζάμπολ έχει ορισθεί για τις 18:00. 

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 18-29, 22-15, 16-11

1 σχόλιο: