Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ- Α.Ο.ΜΩΛΟΣ 50-69
δεκάλεπτα (α)=16-16, (β)=08-22, (γ)=11-09, (δ)=15-22
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια σήμερα και στον παίχτη της ομάδος Αλέξανδρο Κόκκινο και στην γυναίκα του για τα ευχάριστα και την γέννηση του γιου τους!! Να σας ζήσει παιδιά!!
Για άλλη μια φορά η αδράνεια μας στην άμυνα στο 2ο δεκάλεπτο (5 καλάθι+φάουλ) αποδείχθηκε καθοριστική. Ας μην ξεχνούμε όμως ότι η ομάδα μας αποτελείται από 9 νεαρούς (1997 έως και 2002) η οποίοι στάθηκαν εξαιρετικά σε ένα σκληρό παιχνίδι. Το 24-38 του ημιχρόνου,μόλις 5' πριν το τέλος έφτασε στο 46-52 με εξαιρετικές άμυνες και παγίδες αλλά δυστυχώς ακολούθησαν 4 αιφνιδιασμοί με χαμένα καλάθια και λάθη και κάπου εκεί μεγάλωσε ξανά η διαφορά μιας και οι ο αντίπαλος ευστόχησε σε 2 τρίποντα αρχικά και έπειτα σε 8/8 βολές(σε προσπάθεια να σταματούμε συνεχώς τον χρόνο) Σε αντίθεση με εμάς που σταθήκαμε άστοχοι σε ελεύθερα σουτ και βολές σε εκείνο το 5'.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι η διαιτησία ήτανε κακή,δεν επηρέασε το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση αλλά το σκληρό παιχνίδι δεν σφυρίχτηκε με ισορροπία στις 2 ομάδες.Η γραμματεία (3 με ορισμό) σε πάρα πολλές περιπτώσεις είχε πρόβλημα χειρισμού στο 8' του 1/2 γηπέδου,στα 14' των ανανεώσεων και στα 24' που σε άουτ επαναφοράς στο τελευταιο 2' χωρις κατοχη του αποδέκτη της μπάλας (μετά απο καλάθι,έως πριν το κέντρο)το χρονόμετρο έτρεχε κανονικά!
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να μαζέψουν εμπειρίες οι μικροί μας αθλητές και να ''δέσουμε'' μικρούς+μεγάλους στο παιχνίδι μας! Συγχαρητήρια στους αντιπάλους παίχτες για την νίκη αλλα οχι (προσωπικά τουλάχιστον) στον αντίπαλο κόουτς για το ταιμ-αουτ στα 19'' με το σκορ 50-67...για...οδηγίες...!


Καραγιώτας 6π, Λαινάς Γ, Σκουφίτσας Μ, Κόκκινος Αλεξ 8π, Δελήμπασης Κ 13π, Κόκκινος Αθ, Κακογιάννης 3π, Δασκαλόπουλος Γ, Λαινάς Ευστ 2π, Ρήγας Ν 14π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου