Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
Α.Σ.ΜΟΥΤΑ ΔΟΜΟΚΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 55-52
Πολλα συγχαρητηρια σε ολους για την παλικαρισια και πολυ μεγαλη νικη σημερα! Ειμαι πολυ υπερηφανος που ειμαστε ολοι μια οικογενεια και στα δυσκολα γινομαστε μια γροθια!
Η προηγουμενη ηττα μας συσπειρωσε και παρα τα προβληματα με τραυματισμους και την προετοιμασια του παιχνιδιου μεσοβδομαδα,αποψε απλα αρνηθηκαμε να χασουμε!!
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την προσπαθεια,την πειθαρχια,το παθος και την ομαδικοτητα που δειξατε εντος γηπεδου,ακομη και στον παγκο! Συγχαρητηρια επισης και στον αντιπαλο για την αψογη συμπεριφορα του. Δεν θα σχολιασω για τον εναν εκ των 2 διαιτητων,σεβομενος το προβλημα που υπαρχει σε ολες τις κατηγοριες με απειρους η καθολου διαιτητες.Ευτυχως που δεν μας στοιχησε με ηττα στο τελος...!!
Θα κλεισω με 2 κουβεντες δανεικες απο καποιον σοφοτερο για να μαθαινουν οι νεοτεροι...
- '' ο προπονητης καμια φορα αδικει τους παιχτες του,πολλες φορες δικαια και σπανιως αδικα-δεν χαιρεται για αυτο-αλλα παντοτε ομως το κανει για το καλο της ομαδας...''

Το εγω κατω απο το εμεις!! καλη ξεκουραση,τα λεμε την Τριτη στο γηπεδο
δεκαλεπτα (α) 12-04, (β) 09-19, (γ) 18-09, (δ) 16-20
ΒΟΛ=13/26, ΔΙΠ=15/27, ΤΡΙΠ=4/24, ΑΜ.ΡΙΜΠ=33, ΕΠ.ΡΙΜΠ=13, ΚΛΕΨ=6, ΚΟΨ=1, ΑΣΣ=6, ΚΕΡΔ.ΦΑΟΥΛ=21, ΛΑΘΗ=21
Καραγιωτας, Σκουφιτσας, Πανταζης 8π, Κοκκινος Αλ 10π, Καρυωτης, Λαινας Στ, Κακογιαννης 3π, Νταλιος, Δελημπασης 25π, Δασκαλοπουλος, Ρηγας Ν 9π. Τραυματιες- Βλαχακης - ( Κοκκινος Θ,Κοκκινος Μ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου