Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ

2η Αγωνιστικη-Μπαραζ Ανοδου
Οπουντιος Μαρτινου-Α.Σ.Μουτα Δομοκου 74-46
δεκαλεπτα Α=23-6, Β=16-11, Γ=19-17, Δ=16-12
Δυστυχως πληρωσαμε το χειροτερο φετινο μας 1ο δεκαλεπτο. Τα προβληματα των προπονησεων,οι ασθενειες και οι τραυματισμοι δεν αποτελουν δικαιολογια για την εικονα μας στα πρωτα λεπτα. Χασαμε απο εναν καλυτερο αντιπαλο καθαρα και δικαια. Πολυ πιο ευκολα απο τα πρωτα 2 παιχνιδια του πρωταθληματος.
Σημερα ομως κερδισαμε 7 παιχτες του παιδικο-εφηβικου που αγωνιστικαν οι περισσοτεροι πανω απο 1 ημιχρονο με εξαιρετικη εμφανιση. Ολοι τους υποσχονται απο την αρχη της χρονιας για ενα λαμπρο μελλον στην ομαδα της περιοχης. Μπραβο στα παληκαρακια μας,συγχαρητηρια στον αντιπαλο για την νικη και ευχομαι με το καλο την ανοδο στον φιλο Ανεστη και με τις 2 ομαδες που εργαζεται.
Μπορει οπως ειπε καποιος σημερα στην κερκιδα να μπηκαμε στα μπαραζ κατα τυχη αλλα να θυμησω οτι και κατα τυχη δεν μπηκαμε απο την 5η αγωνιστικη του πρωταθληματος στα μπαραζ... Αλλα δεν ησουν εκει για να δεις... Μια ευκαιρια 4 παιχνιδιων θα ειμαστε ηλιθιοι αν δεν την αρπαζαμε ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα,ποσο μαλλον για αυτα τα 16 χρονα παλικαρακια που η εμπειρια που θα παρουν απο αυτην την σειρα των ματς ειναι τεραστια!
Συνεχιζουμε την δουλεια μαγκες για το επομενο ματς. Καλη ξεκουραση και καλη Ανασταση σε ολους.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου