Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Μπαραζ Ανοδου
 - 3η Αγωνιστικη
Αναγεννηση Λαμιας-Α.Σ.Μουτα Δομοκου 64-52
δεκαλεπτα / Α=16-06, Β=09-15, Γ=24-09, Δ=15-22
Σημερα καταφερα και αποβληθηκα για πρωτη φορα με 2 διαμαρτυριες στο 3ο δεκαλεπτο, μια για τακλιν και μια για γκρεμισμα παιχτη μας απο 2 αντιπαλους σε λειαπ αλλα δυστυχως δεν αλλαξε κατι μιας και παιχτης μας εφυγε απο το γηπεδο με κολαρο στο λαιμο σχεδον σε κατασταση διασεισης...ευτυχως υπηρχε ο ορθοπαιδικος κ.Στασινος στην κερκιδα και φροντισε τον παιχτη μας,τον ευχαριστουμε πολυ...
Πολλα συγχαρητηρια στην σημερινη διαιτησια...δεν κανεις ποτε επιδειξη δυναμης,να σου θυμησω οτι οι παιχτες ειναι πρωταγωνιστες...τους οποιους δεν προστατευσες και ειχαμε τραυματιες επειδη ερχεσαι χαλαρος και μετα χανεις τα σφυριγματα...γελαγε ο κοσμος...αν δεν εφευγα κιολας απο το γηπεδο σε 2' που μου δωθηκε διορια,θα καλουσαν την αστυνομια,τοσο επικινδυνος ειμαι...;; μπραβο μου..;;!!
Παρα τους τραυματισμους και τις απωλειες οι παιχτες δειξαν ποιοι ειναι,παρα τις αντιξοοτητες του παιχνιδιου και παρα το -19 και με χρεη προπονητη τον Ρηγα Νικο που ευτυχως τον δηλωσα βοηθο (απειληθηκε με αποβολη και αυτος) η ομαδα αντεδρασε με ενα φοβερο σερι και εφτασε κοντα στην νικη που χαθηκε στο τελος χαρη στην ευστοχια του Χρηστου Τσακωνιτη με 5/6 βολες.
Ειμαι πολυ περηφανος για ολα τα παιδια μας,παιξαμε πολυ ωραιο μπασκετ,η προσπαθεια τους ηταν συγκινητικη και το επιπεδο που κρατησαν ολοι τους ητανε ακρως επαγγελματικο.
Μαγκες συγχαρητηρια και καλη ξεκουραση...Δημητρη περαστικα σου και απο βδομαδα ετοιμαζομαστε για το τελευταιο ματς στην εδρα μας.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου