Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Η ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΑΧΜΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Επένδυση με Τσερέπη και Τσιαχματιώτη η Γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα!

tsiaxmatiwth - tsereph



Πριν καλά-καλά στεγνώσει η μελάνη της υπογραφής που έβαλε σε μία αξιόλογη πορεία στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική, η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Καρδίτσας ξεκίνησε τη μεταγραφική της δραστηριότητα και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, στοχεύοντας σε κινήσεις με παρόν και μέλλον!
Η ομάδα του Κώστα Ναούμ και του Σπύρου Παππά θέλει και τη σεζόν που μας έρχεται να θέσει τις βάσεις για μία αξιόλογη πορεία, ενισχύοντας το ρόστερ του με αθλήτριες από την περιοχή της Καρδίτσας που έχουν προοπτικές εξέλιξης αλλά και τη δυνατότητα προσφέρουν και τη δεδομένη χρονική στιγμή πολύτιμες λύσεις στο ρόστερ των πρωταθλητριών Θεσσαλίας.
Έτσι, ο Απόλλων απέκτησε με υποσχετική τις αθλήτριες Ζένια Τσερέπη και Μαίρη Τσιαχματιώτη από τους Τιτάνες Παλαμά και Γ.Σ. Σοφάδων αντίστοιχα!
Η 15χρονη Τσερέπη αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας των Τιτάνων σε επίπεδο Κορασίδων που κατέκτησε επί τρεις συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ σε επίπεδο Κορασίδων και μία σε επίπεδο Νεανίδων, συμμετέχοντας και στη β’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες.
olympiakos karditsas gynaikes - titanes palama 2015-16 (6)
Η Τσιαχματιώτη είναι 14 ετών, επίσης περιφερειακός και με τη φανέλα του Γυμναστικού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη χρονιά σε επίπεδο Κορασίδων γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους του Απόλλωνα να προχωρήσουν στην απόκτησή της.
apollwn korasides - gs sofadwn 2015-16 (4)
Οι δύο αθλήτριες θα δώσουν τη δυνατότητα στις Κυανόλευκες να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους τόσο σε επίπεδο Γυναικών αλλά και σε επίπεδο Κορασίδων, με το το Δ.Σ του Άπολλωνα ευχαριστεί τις ομάδες του Παλαμά και των Σοφάδων για την παραχώρηση των δύο παικτριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου